úterý 9. června 2015

Pst: Love hotel

Další japonskou specialitou, kterou mám párkrát vyzkoušenou, je love hotel.
Love hotel znamená hodinový hotel. Nachází se samozřejmě vždy ve vykřičené čtvrti, kde najdete pouze noční kluby a bary a pačinko herny. Prostě humáč! 
Ale proč ne? Ano, určitě si sem nejvíce odskakují prostitutky z okolí. A kdo ještě? Možná zamilované páry, které nemají kam jít. Nebo rodiče, kteří bydlí v tak malinkém bytě, že to vlastně ani nejde. Nevěrníci. Nebo taky Mahito a Radana.
Pro mě je love hotel spojen s láskou, sexem, neřestí, odvahou, dobrodružsvím a živočišností. Životem! A tohle všechno mám ráda.
V Sendai právě otevřeli nový love hotel AsianresorT.
Chcete nakouknout?
Tak jdeme: z ulice jsme sestoupili k recepci po schodech dolů, přivítala nás omamná vůně tyčinek a hudba. Na zdi je rozsvícená obrazovka s nabídkou a cenami pokojů. Můžete si zvolit zůstat 180 minut nebo celou noc. Cena začíná od 1200 korun. 
Jakmile se rozhodnete, kliknete a jdete rychle platit k recepci.
Potom si vyberete do košíčku, z takového lovehotelového švedského stolu, co chcete. Nabídka je: nealko, malé občerstvení. Kosmetické vzorečky.
A šup do výtahu.
Uf a už jste sami. Odemknete si váš pokoj, zavřete dveře.... A dál už radši pst!
Je to přece jen love hotel....




Žádné komentáře:

Okomentovat

「チーン!」Či~n!

  日本に来るとまず最初に購入するものがある。 それは小さな電気の箱。トースターである。 1 日のスタートに欠かせない朝食のパンを焼く機械である。 Kdyby v Japonsko, první co koupit je jeden malý elektrický krabičk...