neděle 28. dubna 2019

(Ne)náš apartmánt 2kk v Shinjuku





Zajímá vás, kde budeme celé 3 měsíce v Tokyu bydlet?
Jestli ano, tak vás zvu dál do našeho pidibytečku, který se nachází v úplném centru Tokya ve čtvrti Shinjuku. Pouhé 2 minuty pěsky od hotelu Park Hyatt, který proslavil film Sofie Coppoli Ztraceno v překladu. Z balkónu máme výhled vlevo na tento hotel a vpravo na 54 poschoďobou budovu Opery. A v bezprostřední blízkosti park Central Shinjuku Park. Je to opravdu úžasné místo!

Náše budova má název Arms! Náruč.
Místo ok, ale bydlení není žádný luxus a ani žádný styl. Pokaždé, když sem přletíme, a vím, co mě čeká, ale vždycky se mi chce opravdu brečet. A brečím....Asi jsem z našeho domečku rozmazlená. Ale musím prostě zatnout zuby a radovat se, že jsem na tomhle úžasném místě. V téhle úžasné zemi! a se svým užasným manželem.
A tak tedy začinám alespoň jak já řikám "hnízdit". To znamená v praxi: uzmu pár peněz na zvelebení našeho apartmánu. I když jme v šetřícím režimu, nedá se nic dělat!
Byt je veliký nebo malý okolo 50 metrů a má přes oba pokoje úzký balkón, kam od rána do odpoledne svítí sluníčko. Miluju to!
Je zařízený... nouzovka-postel pro jednoho, přídavné lůžkoviny pro druhou osobu, stůl-2 židle, vestavěná šatní skříň, lednička, pračka, tv, kuchyňka..
Tak a jdeme na to hnízdění:
Koupili-museli jsme toustovou troubu, polštáře a povlaky, vlaječky, lampičku, zrcadlo,  ramínka... a pár malých drobnůstek, které nás baví.



























3 komentáře:

「チーン!」Či~n!

  日本に来るとまず最初に購入するものがある。 それは小さな電気の箱。トースターである。 1 日のスタートに欠かせない朝食のパンを焼く機械である。 Kdyby v Japonsko, první co koupit je jeden malý elektrický krabičk...