![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj1JHqL4Tg9yO4TImEUyS1To-W_7NVTscz-s9RMNIK_MBJPMetcKsKvODSJQdwLKa4AN5AhLM5ug6XV_PVOVIOm4vL_3CEtNXvPM0EFCKkG68PV2sZx9e17h6E5nBTs4tEMc2W8poTpP572/s640/blogger-image--997184915.jpg)
Takže jedinou práci vám dá oloupat a nakrájet jablíčka. Ta mi daroval synek Ondra:) a musely se rychle zpracovat. Přesně taková jablka jsou na štrůdl ideální.
Ingredience:
Pár jablek
Listové těsto(může být i mražené, ale chlazené je lepší)
Skořice
A kdo má rád rozinky a vlašské oříšky
Oloupete a nakrájíte jablka, která pokladete na vyválené těsto
Jablíčka posypat skořicí
A přesunout opatrně na pomaštěný plech
Potom už jen hlídat, asi 30 minut a nasávat tu nádhernou vůni...
Žádné komentáře:
Okomentovat