středa 2. března 2016

Štěstí

V těchto dnech se objevil nový klip k písničce Štěstí, kterou zpívá Lipo a Debbi. A my jsme měli s Mahito štěsti se v klipu také mihnout. Spolu s 6 různorodými páry. Napříč všemi formami lásky!
Ale jak jsme k tomu vlastně přišli?
Koncem ledna nám volal Jonáš - Lipo, který zná naši lovestory a nabídl nám, zda bychom nechtěli být jednou z dvojic, která ukáže svůj vztah. Moc dlouho jsme se nerozmýšleli. Vlastně jsme obratem volali zpátky. A šli do toho! 
A teď, když už je hotovo, a klip je venku, tak máme prostě pocit štěstí!
Písnička je hlavně o lásce, která má mnoho podob... A dokáže si cestu prorazit, když o ni stojíte. Prostě: pokud to nevzdáte, tak uspějete! A dosáhnete nejenom lásky, ale i stěstí. Pokud máte lásku máte štěstí...
Klip je černobílí a krásně simpl a opravdu se podle mého názoru povedl. Asi hlavně proto, že si všechny páry na nic nehrály a byly opravdoví.
Lipo klip i režíroval a opravdu použil většinu záběrů z pauz, kdy jsme ani netušili, že se natáčí. Takže trochu podraz :) Ale vyšel!
A o to víc mě těší, že se lidem klip líbí a připomíná, že stěstí a láska je všude kolem nás, a je to to nejkrásnější, co můžeme v životě prožít. I když občas bolí...ale stojí to za to!

Žádné komentáře:

Okomentovat

「チーン!」Či~n!

  日本に来るとまず最初に購入するものがある。 それは小さな電気の箱。トースターである。 1 日のスタートに欠かせない朝食のパンを焼く機械である。 Kdyby v Japonsko, první co koupit je jeden malý elektrický krabičk...