sobota 16. srpna 2014

Moje velké televizní role

Minulé léto a podzim Mahito točil 8 dílů detektivního seriálu pro televizy NHK. Série se jmenuje Hard nuts:) a tak jsme se na 4 měsíce přestěhovali do Tokya.
A protože jsme se doma skoro neviděli, dostala jsem malinké role. 
Poprvé jsem se mihla ve 3 dílu jako ruská velvyslankyně na konferenci, kde zloduch nastražil bombu a my jsme se museli dát dramaticky na utěk.
To bylo fajn, protože se natáčelo mimo Tokyo a byli jsme ubytovaní v hotelu u moře. Takže pro mě pěkný výlet z Tokya.
Další nabídka byla "role" Bunny girl. 
Nevím jestli byl víc odvážný Mahito nebo já?!? Mahito je profesionál každým coulem, zato já se styděla a byla to pro mě hodně velká zkouška.
Natáčelo se brzy ráno v uličkách Mayebashi, kde jsou jenom noční kluby a bary. 
Měla jsem dokonce asistentku, která mi nosila bundu a moje rekvizity a asi mě i hlídala, abych neutekla. Což bych nejraději udělala, ale zvládla jsem to!
Za odměnu jsem dostala i obídek obento. To jsou takové obědové krabičky. Skoro jako v letadle. Taky jsme  si mohli vybrat: rybu nebo maso:)
Mňam, mňam.. Kafíčko a japonský Brumík. Teď už se můžu konečně najíst, když už nemusím poskakovat v zajíčkovském kostýmu...
Po natáčení s kolegy na pivu. Legrace a kamarádi
S panem režisérem na vínku. Legrace a práce
A to nejlepší na konec: s panem kameramanem. Legrace a láska

1 komentář:

  1. To zní jako super zážitky. Outfit trochu vyzývavý, ale vy na něj máte postavu, takže to je v pořádku. :) Já doufám, že se do Japonsko vydám letos. Už dvakrát nám zájezd skrečovali kvůli koroně. To se holt nedá nic dělat a člověk je rád za to, že má cestovní pojištění s možností storna zájezdu. :)

    OdpovědětVymazat

「チーン!」Či~n!

  日本に来るとまず最初に購入するものがある。 それは小さな電気の箱。トースターである。 1 日のスタートに欠かせない朝食のパンを焼く機械である。 Kdyby v Japonsko, první co koupit je jeden malý elektrický krabičk...